POČETAK NASTAVE U ZIMSKOM SEMESTRU AKAD. GOD. 2023./24.

Drage brucošice i brucoši, studentice i studenti,

Nastava iz predmeta Tjelesna i zdravstvena kultura (TZK) u zimskom semestru akad. god. 2023./2024. započinje OBAVEZNOM elektronskom prijavom, od ponedjeljka, 2. 10. 2023. (18:00 h ) do subote, 7. 10. 2023. (18:00 h), na odabranu kineziološku aktivnost (KA).

Link: https://upisi.kineziologija.ffzg.unizg.hr

Praktični dio nastave počinje u ponedjeljak 9. 10. 2023.

Nastava iz predmeta Tjelesna i zdravstvena kultura (TZK) obvezna je za sve studente/ice tijekom prva četiri semestra prijediplomskog studija. Zbog obnove sportske dvorane „Martinovka” u kojoj se održavala nastava iz predmeta TZK, nismo više u mogućnosti održavati praktični dio nastave u njoj. U zimskom semestru akad. god. 2023./24. nastava će se odvijati uživo na  dostupnim vanjskim lokacijama, odabirom neke od  ponuđenih  kinezioloških aktivnosti iz fakultativnog programa uz novčanu participaciju te na daljinu isključivo upotrebom QR Student aplikacije. Sve aktivnosti i obavijesti možete pogledati na rasporedu: (http://tzk.ffzg.unizg.hr/raspored/).

Vjerujemo da ćete prema svom interesu i rasporedu studijskog programa uspjeti pronaći aktivnost koja će zadovoljiti vašu porebu za kretanjem te time zasigurno doprinjeti i uspješnosti studiranja i zadovoljstva u životu. Odabranu aktivnost pohađate jednom tjedno tijekom cijelog semestra, prema satnici za koju ste se prijavili. Sve kineziološke aktivnosti imaju limitiranu kvotu upisa.

Upute za prijavu na nastavu iz predmeta TZK